Vi har lösningarna
Vi jobbar tillsammans med kunden för att skräddarsy en bra lösning.

Din Mobil Uppland AB


En återförsäljare som levererar försäljning i världsklass, alltid med fokus på god service och nöjda kunder

Din Mobil Uppland AB med säte i Uppsala sedan 2009 har under många år arbetat som återförsäljare för ett flertal leverantörer, alltid med goda resultat. Vår ledning kommer själva från försäljningsbranschen från början där de arbetat som både säljare och säljcoacher under många år innan de valde att ta klivet vidare och bilda Din Mobil Uppland AB, för att ta försäljningen till nästa nivå. Vi är idag ett 20-tal anställda och erbjuder alltid våra säljare en fastlön för att ge en trygghet med anställningen och undvika att någon tar till tveksamma metoder för att tvinga in ett sälj.

Under årens gång har vi bland annat varit återförsäljare för de ledande mobiloperatörerna i Sverige.

Vår fokus har främst legat inom telekom, mot så väl företag som konsument, nykundsförsäljning och befintlig kund, men vi har på senare tid även börjat sälja t.ex. larmtjänster och avser att vidga våra vyer ytterligare och bli bäst även på andra marknader än telekom.

Ett väldigt vanligt fenomen hos företag som arbetar med försäljning är en hög personalomsättning och det är här vi verkligen utmärker oss. Vi vet att för att nå toppresultat och hålla en hög professionell nivå på vår försäljning behöver man också bra och rutinerad personal. Av just denna anledning sattsar vi väldigt mycket på våra anställda för att de skall trivas till 100 %, vilket visar sig genom att merparten av vår personal också har varit med oss under många år, och möjliggör att vi kan hålla en låg personalomsättning och fortsätta vår framgångssaga som återförsäljare.

Hos oss lever vi efter mentaliteten This is Din Mobil för att vi är stolta över det vi gör. Vi som bolag är stolta över vår personal, som är ryggraden i bolaget och våra anställda kan känna sig stolta över sitt arbete och det dem gör.

Läs gärna några av våra personalberättelser

Tillsammans är vi starka
Vi arbetar tillsammans så att alla har möjlighet att växa med oss.